Berging

Haal het optimale uit uw luxe berging

Een luxe berging van Opjekt is de perfecte oplossing wanneer u veel spullen heeft en ruimte tekort komt. Natuurlijk wil het oog ook wat, en al helemaal aangezien een berging aardig wat ruimte in beslag zal nemen. Om deze reden helpt Opjekt u graag met het realiseren van een luxe berging!

Voordelen van een berging

Een berging heeft verschillende voordelen waar u van kunt profiteren:

  • Een berging is zeer praktisch. In uw berging kan u al uw spullen veilig en georganiseerd opbergen. Geen rommelige ruimtes meer waarin u niets kunt vinden, maar een overzichtelijke opslagruimte waarin alles op zijn plek ligt.
  • Maar een luxe berging is niet alleen praktisch, maar ook mooi om naar te kijken. We maken uw berging geheel op maat, zodat het perfect bij uw woning en wensen past.
  • Een berging verhoogt ook de waarde van uw woning. Het is een goede investering, vooral als u overweegt om uw huis in de toekomst te verkopen.
luxe buitenverblijf op maat gemaakt door Opjekt

Geheel op maat gemaakt

Wij begrijpen dat het laten bouwen van een berging een belangrijke investering is. Daarom bieden wij u een hoogwaardige berging die geheel naar uw wensen en smaak wordt gemaakt. U bepaalt zelf hoe de berging eruit komt te zien. Van het materiaal tot het type dak, alles kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Op deze manier kunt u uw berging helemaal laten passen bij de stijl en uitstraling van uw huis en tuin.

luxe overkapping op maat gemaakt door Opjekt

Passend bij uw behoeften

Het ontwerp van uw nieuwe berging wordt gemaakt op basis van uw behoeften. Waar wilt u de berging voor gebruiken? Heeft u bijvoorbeeld veel tuingereedschap dat u graag uit het zicht wilt hebben? Of heeft u veel fietsen die een mooie plek in uw berging verdienen? U kan natuurlijk ook uw vakantiespullen of andere seizoensgebonden items in uw berging opslaan. Wat het ook is, wij kijken samen met u hoe we uw behoeften en wensen kunnen verwerken in uw nieuwe berging.

Ga voor een duurzame berging

Onze bergingen worden gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen, zoals hout afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden. Dit hout is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer stevig en robuust. Zo bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare berging waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Maar het houdt niet op bij de duurzame materialen: wij geloven namelijk ook dat het zelf opwekken van duurzame energie op zowel de korte als lange termijn veel kan opleveren. Wat dacht u van een warmtepomp of zonnepanelen?

Laat uw nieuwe berging door ons maken

Wilt u graag een praktische én stijlvolle berging maken? Laat uw berging dan door ons ontwerpen en realiseren. Van het perfecte materiaal tot passende constructies: we realiseren samen met u de berging die perfect in uw tuin past. Vul ons formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen over onze bergingen of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee.

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader