Bijgebouwen

De perfecte uitbreiding

Wilt u een extra plek om te relaxen, te klussen of om te werken? Ga dan voor een op maat gemaakt bijgebouw. Van goede isolatie tot opvallende details: wij creëren samen met u het bijgebouw van uw dromen. De perfecte uitbreiding in uw eigen tuin! Als het gaat om een tuinkantoor, berging, poolhouse staan wij voor u klaar! Maar ook als het gaat om een guesthouse, atelier, praktijkruimte of iets dergelijks.

Waarom een bijgebouw laten maken?

Wilt u uw buitenruimte uitbreiden en meer genieten van uw tuin? Overweeg dan om een luxe bijgebouw te laten maken. Bijgebouwen zijn de perfecte oplossing voor extra leefruimte en functionaliteit in uw tuin. Het biedt u de mogelijkheid om een ​​kantoor, een gym, een atelier, een poolhouse of zelfs een gastenverblijf te creëren.

Voordelen van een bijgebouw

Er zijn verschillende redenen om een luxe bijgebouw te laten maken. Hieronder vindt u een aantal van de belangrijkste voordelen:

  • Een bijgebouw kan de perfecte oplossing zijn als u meer leefruimte nodig hebt. Of u nu een kantoor aan huis wilt, een speelkamer voor de kinderen of een plek om te ontspannen en tot rust te komen, een bijgebouw biedt extra ruimte, dit is zowel vergunningsvrij als vergund mogelijk!
  • Een luxe bijgebouw kan de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Het is een geweldige investering als u overweegt om uw huis te verkopen in de toekomst. Zeker in combinatie met duurzame installaties en materialen
  • Een bijgebouw biedt veel flexibiliteit. U kunt het gebruiken voor verschillende doeleinden en het wordt zo ontworpen dat het past bij uw behoeften en wensen. Bijvoorbeeld als werkruimte, bergruimte en relaxruimte
de binnenkant van een luxe buitenverblijf gemaakt door Opjekt

Geheel op maat gemaakt

Elk bijgebouw is uniek. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw buitenverblijf geheel naar eigen wens te ontwerpen. Samen met u maken we een ontwerp dat volledig aansluit bij uw smaak en levensstijl. Wij vinden het belangrijk dat uw bijgebouw een verlengstuk wordt van uw woning en tuin. Daarom besteden wij veel aandacht aan de afstemming op uw woning en omgeving. Wij kijken niet alleen naar het ontwerp, maar ook naar de juiste kleur, materiaalkeuze en afwerking.

Een bijgebouw in uw stijl

Bijgebouwen zijn er in allerlei soorten en maten. Van modern tot klassiek, van minimalistisch tot rustiek. Er zijn veel verschillende materialen en stijlen waar u uit kan kiezen. Afhankelijk van uw behoeften en wensen, ontwerpen wij uw bijgebouw zo dat het perfect past bij uw tuin en huisstijl. Of u nu houdt van een strakke moderne stijl of juist van een landelijke uitstraling: bij ons is alles mogelijk.

Laat uw nieuwe bijgebouw door ons maken

Kan u niet wachten om meer uit uw buitenruimte te halen? Laat dan uw bijgebouw door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons het luxe bijgebouw van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Based on 12 reviews
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader