Gastenverblijf

De beste verblijfplaats

Waar kan u gasten nou beter verwelkomen dan in uw eigen gastenverlbijf? Uw gastenverblijf is voorzien van alle stijl en comfort die u maar kunt wensen. Het wordt heerlijk vertoeven voor uw gasten in uw op maat gemaakte gastenverblijf. Logeren in de tuin was nog nooit zo comfortabel en stijlvol.

Voordelen van een gastenverblijf

Een gastenverblijf in uw tuin biedt tal van voordelen. Het is niet alleen een extra ruimte waar uw gasten kunnen verblijven, maar ook een plek waar u zelf tot rust kunt komen en genieten van de natuur. Daarnaast kan het dienen als een ruimte om te werken, te studeren of te hobbyen, zonder dat u gestoord wordt door het rumoer in huis.

luxe gastenverblijf van de binnenkant, op maat gemaakt door Opjekt

Geheel op maat gemaakt

Niets is zo gezellig als een eigen plekje voor uw gasten om te verblijven. U wilt uw gasten natuurlijk verwelkomen in een gastenverblijf waar u trots op bent. Daarom realiseren wij uw gastenverblijf geheel op maat. We denken graag met u mee en kijken samen hoe u de ruimte het beste kunt gebruiken, zodat u de juiste grootte en het gastenverblijf van uw dromen krijgt.

een luxe tuinkantoor van binnen, op maat gemaakt door Opjekt

Een gastenverblijf in uw stijl

Bij het kiezen van het ontwerp van uw luxe buitenverblijf zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een moderne uitstraling met strakke lijnen en veel glas, maar ook een klassieke uitstraling behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende soorten dakbedekking, zoals riet, dakpannen of een dak met geïntegreerde zonnepanelen. En ook de afwerking aan de binnenkant van het verblijf kunt u helemaal naar wens laten maken.

Tot in de details

Het speciale plekje voor uw gasten moet natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien. Droomt u altijd al van een houtkachel waar uw gasten zich heerlijk bij kunnen opwarmen? Of wilt u graag zelf energie opwekken met zonnepanelen? Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u.

luxe gastenverblijf op maat gemaakt door Opjekt

Laat uw nieuwe gastenverblijf door ons maken

Een gastenverblijf laten maken is een geweldige manier om uw huis een upgrade te geven en uw gasten een speciale ervaring te bieden. Dus waar wacht u nog op? Laat uw nieuwe gastenverblijf door ons ontwerpen en realiseren! Vul ons formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Van het unieke design van uw gastenverblijf tot de oplevering: wij bieden complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee!

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Based on 12 reviews
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader