Gastenverblijf

De beste verblijfplaats

Waar kan u gasten nou beter verwelkomen dan in uw eigen gastenverlbijf? Uw gastenverblijf is voorzien van alle stijl en comfort die u maar kunt wensen. Het wordt heerlijk vertoeven voor uw gasten. We maken uw gastenverblijf geheel op maat.

Voordelen van een gastenverblijf

Een gastenverblijf in uw tuin biedt tal van voordelen. Het is niet alleen een extra ruimte waar uw gasten kunnen verblijven, maar ook een plek waar u zelf tot rust kunt komen en genieten van de natuur. Daarnaast kan het dienen als een ruimte om te werken, te studeren of te hobbyen, zonder dat u gestoord wordt door het rumoer in huis.

Geheel op maat gemaakt

Niets is zo gezellig als een eigen plekje voor uw gasten om te verblijven. U wilt uw gasten natuurlijk verwelkomen in een gastenverblijf waar u trots op bent. Daarom realiseren wij uw gastenverblijf geheel op maat. We denken graag met u mee en kijken samen hoe u de ruimte het beste kunt gebruiken, zodat u de juiste grootte en het gastenverblijf van uw dromen krijgt.

Een gastenverblijf in uw stijl

Bij het kiezen van het ontwerp van uw luxe buitenverblijf zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een moderne uitstraling met strakke lijnen en veel glas, maar ook een klassieke uitstraling behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende soorten dakbedekking, zoals riet, dakpannen of een dak met geïntegreerde zonnepanelen. En ook de afwerking aan de binnenkant van het verblijf kunt u helemaal naar wens laten maken.

Tot in de details

Het speciale plekje voor uw gasten moet natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien. Droomt u altijd al van een houtkachel waar uw gasten zich heerlijk bij kunnen opwarmen? Of wilt u graag zelf energie opwekken met zonnepanelen? Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u.

Laat uw nieuwe gastenverblijf door ons maken

Een gastenverblijf laten maken is een geweldige manier om uw huis een upgrade te geven en uw gasten een speciale ervaring te bieden. Dus waar wacht u nog op? Laat uw nieuwe gastenverblijf door ons ontwerpen en realiseren! Vul ons formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Van het unieke design van uw gastenverblijf tot de oplevering: wij bieden complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee!