Gastenverblijven

Waar kunnen u gasten nog beter verwelkomen dan in uw eigen gastenverblijf? Uw gastenverblijf is voorzien van alle stijl en comfort die u maar kunt wensen. Het wordt heerlijk vertoeven voor uw gasten in uw op maat gemaakte gastenverblijf. Tevens kunt u het gastenverblijf gebruiken voor meerdere doeleinden. Logeren in de tuin was nog nooit zo comfortabel en stijlvol. 

Gerealiseerde projecten

Gastenverblijf Zeist

Guesthouse Ederveen

Bed & Breakfast

Voordelen van een gastenverblijf

Een gastenverblijf in uw tuin biedt tal van voordelen. Het is niet alleen een extra ruimte waar uw gasten kunnen verblijven, maar ook een plek waar u zelf tot rust kunt komen en genieten van de natuur. Daarnaast kan het dienen als een ruimte om te werken, te studeren of te hobbyen, zonder dat je gestoord wordt door wat rumoer in huis. Ook is het te gebruiken als extra ruimte voor de kinderen/familie om te logeren of te relaxen.

Ontworpen in uw stijl

Bij het ontwerpen van uw gastenverblijf zijn er veel mogelijkheden. Tijdens een oriëntatie gesprek kijken we samen naar uw wensen, uw budget, en bepalen we het uiterlijk van uw gastenverblijf. Zo kunt u kiezen voor een moderne uitstraling met strakke lijnen en veel glas, maar ook een klassieke uitstraling behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende soorten dakbedekking, zoals riet, dakpannen of een dak met geïntegreerde zonnepanelen. En ook de afwerking aan de binnenkant van het verblijf kunt u helemaal naar wens laten maken.

Gericht op maatwerk

Niets is zo gezellig als een eigen plekje voor uw gasten om te verblijven. U wilt uw gasten natuurlijk verwelkomen in een gastenverblijf waar u trots op bent. Daarom realiseren wij uw gastenverblijf geheel op maat. We denken graag met u mee en kijken samen hoe u de ruimte het beste kunt gebruiken, zodat u de juiste balans heeft tussen de indeling en de grootte van uw gastenverblijf.

Ook nemen we u mee in uw wensen als het gaat om een badkamer, keuken, toilet en dergelijke. Zelfs als het gaat om het realiseren van interieurkasten kunnen wij hierin met u meedenken. Om te verwarmen en/of te koelen kunnen we adviezen geven op het gebied van technische installaties. Samen met onze onderaannemers komen we tot een fantastisch resultaat!

Tot in de details

Het bijzondere plekje voor uw gasten moet natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien. Droomt u altijd al van een houtkachel waar uw gasten zich heerlijk bij kunnen opwarmen? Of wilt u graag zelf energie opwekken met zonnepanelen? Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u. 

Ook de mogelijkheden qua esthetica en detaillering zijn vrij spreekbaar. Dit bevat gelijk voor het gebruik van diverse soorten materialen. Zo kunnen wij u altijd naar wens bedienen. Van High-End tot natuurlijke materialen, alles is mogelijk.

Reviews van de opdrachtgevers

Een gastenverblijf laten maken is een geweldige manier om uw huis een upgrade te geven en uw gasten een speciale ervaring te bieden. Dus waar wacht je nog op? Laat uw nieuwe gastenverblijf door ons ontwerpen en realiseren! Vul ons formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Van het unieke design van uw gastenverblijf tot de oplevering: wij bieden complete verzorging. Heeft u nog vragen? 

Neem dan gerust contact op met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl . Wij denken graag met u mee!

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader