Luxe buitenverblijf

Geniet van uw luxe buitenverblijf

Van de natuur genieten alsof u buiten bent. Dat doet u in uw luxe buitenverblijf van Opjekt. Door middel van een luxe buitenverblijf benut u uw tuin maximaal en heeft u een plek om gezellig te borrelen met vrienden of om even te ontspannen. Bij Opjekt bepaalt u helemaal zelf hoe uw luxe buitenverblijf eruit komt te zien! 

Voordelen van een luxe buitenverblijf

Een luxe buitenverblijf is niet alleen een mooie toevoeging aan uw tuin, het biedt ook nog eens vele voordelen. Zo kunt u het verblijf gebruiken als extra leefruimte, bijvoorbeeld als kantoor, gastenverblijf of als hobbyruimte. Ook kunt u het verblijf gebruiken om heerlijk te ontspannen, bijvoorbeeld in een jacuzzi of sauna. En in de zomer kunt u er natuurlijk heerlijk barbecueën en loungen met vrienden en familie.

Geheel op maat gemaakt

Wij begrijpen dat het laten bouwen van een buitenverblijf een belangrijke investering is waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Daarom bieden wij u hoogwaardige buitenverblijven die geheel naar uw wensen en smaak worden gemaakt. Samen met u ontwerpen we het luxe buitenverblijf van uw dromen. Of u nu op zoek bent naar een buitenverblijf met geïntegreerde zonnepanelen of een buitenverblijf met landelijke uitstraling: bij ons bent u aan het juiste adres.

Volledig in uw stijl

Onze buitenverblijven zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afmetingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een strakke moderne overkapping, maar ook voor een landelijke tuinkamer met een romantische uitstraling. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en adviseren u graag over de verschillende opties.

Ga voor een duurzaam buitenverblijf

Wanneer u voor een luxe buitenverblijf van Opjekt gaat, weet u zeker dat het buitenverblijf zo duurzaam mogelijk is. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om zo een duurzaam en onderhoudsvrij buitenverblijf te creëren. Het kwalitatieve hout dat wij gebruik is afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden. De overige materialen kiezen wij ook op basis van de kwaliteit, duurzaamheid en authentieke uitstraling.

Maar het houdt niet op bij de duurzame materialen: wij geloven ook dat het zelf opwekken van duurzame energie op zowel de korte als lange termijn veel kan opleveren. Wat dacht u van een warmtepomp of zonnepanelen?

 gastenverblijf of als hobbyruimte. Ook kunt u het verblijf gebruiken om heerlijk te ontspannen, bijvoorbeeld in een jacuzzi of sauna. En in de zomer kunt u er natuurlijk heerlijk barbecueën en loungen met vrienden en familie.

Laat uw buitenverblijf door ons maken

Wilt u graag optimaal genieten van de ruimte in uw tuin? Laat dan uw luxe buitenverblijf door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons het luxe buitenverblijf van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.