Luxe overkapping

Geniet onder uw overkapping​

Maak optimaal gebruik van je tuin met een luxe overkapping. Plaats er heerlijke loungebanken onder, of gebruik de overkapping als extra opbergruimte. Wat u er ook mee wilt doen, wij creëren samen met u de luxe overkapping van uw dromen.

Waarom een luxe overkapping laten maken?

Wilt u meer genieten van het buitenleven in uw eigen tuin? Dan is het laten maken van een luxe overkapping de ideale oplossing. Met een luxe overkapping kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, ongeacht het weer. Uw droom van een heerlijke buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten wordt geheel op maat gerealiseerd.

Voordelen van een luxe overkapping

Een luxe overkapping biedt tal van voordelen. 

  • Het is niet alleen een extra leefruimte waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht, maar ook een beschutte plek waar u kunt zitten als het regent of te warm is. 
  • Daarnaast kan het dienen als een ruimte om te barbecueën, te loungen of te borrelen met vrienden en familie. Of wat dacht u van een plek om een buitenkeuken of jacuzzi te plaatsen? Zo maakt u van uw tuin een verlengstuk van uw woning
  • Een luxe overkapping verhoogt de waarde van uw woning. Een overkapping is namelijk een mooie toevoeging aan uw woning en geeft uw woning een luxe uitstraling.

Geheel op maat gemaakt

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe overkapping aan al uw wensen voldoet. Daarom maken wij al onze luxe overkappingen op maat. Onze luxe overkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen, en is het mogelijk om de overkapping uit te breiden met bijvoorbeeld een heater of zonnepanelen.

Volledig in uw stijl

Maar wat onze overkappingen echt bijzonder maakt, is de uitstraling. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens een lust voor het oog. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat de overkapping perfect past bij uw huis en tuin, en dat u er jarenlang van kunt genieten.

Laat uw overkapping door Opjekt maken

Wilt u ook genieten van een luxe overkapping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We maken uw luxe overkapping geheel op maat, zodat de overkapping aan al uw wensen voldoet. Vul ons formulier in en begin met dromen over de perfecte overkapping. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee!