Luxe overkapping

Maak optimaal gebruik van uw tuin met een luxe overkapping. Plaats er heerlijke loungebanken onder, of gebruik de overkapping als extra opbergruimte. Wat u er ook mee wilt doen, wij creëren samen met u de luxe overkapping van uw dromen.

Waarom voor een luxe overkapping van Opjekt kiezen?

Extra leefruimte

Het is niet alleen een extra leefruimte waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht, maar ook een beschutte plek waar u kunt zitten als het regent of te warm is. 

luxe veranda op maat gerealiseerd door Opjekt

Verlengstuk van uw woning

Het kan dienen als een ruimte om te barbecueën, te loungen of te borrelen met vrienden en familie. Of wat dacht u van een plek om een buitenkeuken of jacuzzi te plaatsen? Zo maakt u van uw tuin een verlengstuk van uw woning. 

een luxe overkapping, geheel op maat gemaakt door Opjekt

Geheel op maat

Bij Opjekt maken wij uw overkapping geheel naar wens en op maat. Een maatwerk overkapping is namelijk een mooie toevoeging aan uw woning en geeft uw woning een luxe uitstraling.

Verrijk uw luxe overkapping

Optimaal comfort

Bij Opjekt realiseren wij de overkapping van uw dromen. Of u nu een moderne overkapping wilt of energie wilt opwekken met zonnepanelen: wij realiseren het voor u.

Luxe overkapping van Opjekt

Waar wij goed in zijn

Maatwerk

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe overkapping aan al uw wensen voldoet. Daarom maken wij al onze luxe overkappingen op maat. Onze luxe overkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen, en is het mogelijk om de overkapping uit te breiden met bijvoorbeeld een heater of zonnepanelen.

20230907-IMG_4967-HDR

Volledig in uw stijl

Maar wat onze overkappingen echt bijzonder maakt, is de uitstraling. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens een lust voor het oog. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat de overkapping perfect past bij uw huis en tuin, en dat u er jarenlang van kunt genieten. 

Dit is in vele soorten stijlen mogelijk, zo kunt u gaan voor een landelijke afwerking met houten palen en potdekselwerk, maar ook een moderne uitstraling is zeker mogelijk. Denk hierbij aan verticale gevelbekleding, strakke lijnen en veel glas. Vraag gerust naar de mogelijkheden, er is vaak meer mogelijk dan men denkt!

Duurzaam

Wanneer u voor een luxe overkapping van Opjekt gaat, weet u zeker dat de overkapping zo duurzaam mogelijk is. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om zo een duurzaam en onderhoudsvrij buitenverblijf te creëren. Het kwalitatieve hout dat wij gebruik is afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden. De overige materialen kiezen wij ook op basis van de kwaliteit, duurzaamheid en authentieke uitstraling.

luxe overkapping op maat gemaakt door Opjekt
luxe tuinhuis geheel op maat gemaakt door Opjekt

Een goede fundering is onze basis

1 of 5

Een mooie glazen schuifpui is een luxe toevoeging aan uw tuinhuis.

2 of 5

Ook hovenierswerk en aankleding behoort tot de mogelijkheden,

bijvoorbeeld met een mooie fontijn.

3 of 5

Een uniek zinken dak is de eye-catcher voor ieder houtbouw object.

4 of 5

Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een fijn binnenklimaat. Zonnepanelen behoren ook tot de mogelijkheden.

5 of 5

Laat uw overkapping door ons maken!

Wilt u ook genieten van een luxe overkapping? Dan bent u bij ons aan het jusite adres. We maken uw luxe overkapping geheel op maat, zodat de overkapping aan al uw wensen voldoet. Vul ons formulier in en begin met dromen over de perfecte overkapping. VAn het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

[grw id=”2668″