Luxe tuinhuis

Geniet optimaal van uw tuin

Wilt u extra binnenruimte in uw tuin? Dan is een luxe tuinhuis de perfecte keuze! Met een luxe tuinhuis haalt u niet alleen het maximale uit uw tuin, u heeft een extra plek waar u heerlijk kunt ontspannen of gezellig kunt tafelen met familie en vrienden. Bepaal geheel zelf de afmeting, de houtsoort, de uitstraling en het daktype. We maken uw luxe tuinhuis volledig op maat, zodat het aan al uw wensen voldoet.

Waarom een luxe tuinhuis?

Luxe tuinhuizen zijn een geweldige manier om uw tuin om te toveren tot een luxe oase. Of u nu een gezellige plek wilt om te ontspannen met familie en vrienden, of een rustige werkruimte wilt creëren: een luxe tuinhuis kan aan al uw behoeften voldoen.

Bij het ontwerpen van uw luxe tuinhuis zijn er ook tal van bouwstijlen beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, van landelijke tot moderne ontwerpen. Elk ontwerp heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en stijl. Traditionele ontwerpen hebben bijvoorbeeld een erg sfeervolle uitstraling, terwijl moderne ontwerpen een strakke en eigentijdse uitstraling hebben.

luxe tuinhuis op maat gemaakt door Opjekt

Voordelen van een tuinhuis

  • Een van de belangrijkste voordelen van een luxe tuinhuis is dat het een extra leefruimte biedt, die het hele jaar door gebruikt kan worden. Of het nu zomer of winter is, u kunt altijd genieten van uw luxe tuinhuis. 
  • Een luxe tuinhuis is erg veelzijdig. U kunt het gebruiken als een extra slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen, een thuiskantoor, of zelfs als een fitnessruimte. Het is een veelzijdige ruimte die aan al uw wensen kan voldoen.
  • Aangezien wij uw nieuwe tuinhuis volledig op maat maken, kunt u het naar wens inrichten. Hierdoor past uw tuinhuis perfect bij uw tuin en stijl.

Geheel op maat

Het is erg belangrijk dat uw tuinhuis perfect in uw tuin past. Daarom maken wij uw tuinhuis geheel op maat. Er zijn tal van opties beschikbaar, van grote tuinhuizen met meerdere kamers tot wat kleinere varianten. We denken graag met u mee en kijken samen hoe u de ruimte het beste kunt gebruiken, zodat u de juiste grootte en het tuinhuis van uw dromen krijgt.

Creëer het tuinhuis van uw dromen

Bij het kiezen van een luxe tuinhuis zijn er tal van opties beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals verschillende soorten hout. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van uw behoeften en budget. Hout is bijvoorbeeld een populaire keuze vanwege de natuurlijke uitstraling. De overige materialen kiezen we, net zoals het hout, op basis van duurzaamheid, kwaliteit en authentieke uitstraling.

Realiseer uw tuinhuis van uw dromen!

Wilt u graag optimaal genieten van de ruimte in uw tuin? Laat dan uw luxe tuinhuis door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons het luxe tuinhuis van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Based on 12 reviews
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader