Luxe tuinkamer

Of u nu een buitenliefhebber bent die geniet van tuinieren en barbecues met vrienden, of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen en te lezen, een luxe tuinkamer kan de perfecte oplossing zijn. Uw tuinkamer wordt door ons ontworpen naar uw wensen! Een tuinkamer is bijzonder geschikt voor het buitenleven, zowel in de zomer, als in het najaar en zelfs voor in de winter. 

Tuinkamer Nijmegen

Tuinkamer Rotterdam

Tuinkamer Veenendaal

De voordelen van een luxe tuinkamer

Een luxe tuinkamer biedt talloze voordelen, en is daarom een populaire keuze onder tuinliefhebbers en woningbezitters. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Een luxe tuinkamer biedt extra ruimte die kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een hobbyruimte, speelkamer voor kinderen, of zelfs een extra slaapkamer voor gasten.
  • Het toevoegen van een luxe tuinkamer kan de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen, vooral als u kiest voor een hoogwaardige afwerking en materialen.
  • Een luxe tuinkamer is zeer flexibel in termen van ontwerp en functionaliteit. U kunt het ontwerp aanpassen aan uw specifieke behoeften en het gebruiken voor verschillende doeleinden.
  • Een luxe tuinkamer biedt de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke omgeving van uw tuin, terwijl u toch beschermd bent tegen verschillende weersomstandigheden.

Geheel op maat gemaakt

Als het gaat om het ontwerpen van uw luxe tuinkamer, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Er zijn namelijk tal van opties beschikbaar, van een tuinkamer met moderne uitstraling tot een minimalistisch exemplaar. We denken graag met u mee en kijken samen welke materialen, details en vormen het beste bij uw tuin en wensen passen.

Reviews van de opdrachtgevers

Wilt u graag de tuinkamer van uw dromen laten maken? Laat uw luxe tuinkamer dan door ons ontwerpen en realiseren. Van het perfecte materiaal tot passende constructies: we realiseren samen met u de tuinkamer die perfect in uw tuin past. Vul ons formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen over onze luxe tuinkamers of over iets anders? 

Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee.

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader