Luxe veranda

Geniet optimaal van uw tuin

Geniet nog meer van het buitenleven met een luxe veranda. Met een veranda kunt u niet alleen tijdens wisselende weersomstandigheden buiten zitten, u heeft ook extra ruimte om samen met uw gezin en vrienden tot laat in de avond van de buitenlucht te genieten. U wilt natuurlijk de veranda van uw dromen. Daarom maken wij uw luxe veranda volledig op maat! 

De voordelen van een luxe veranda

Een luxe veranda is niet alleen een mooie toevoeging aan uw huis, maar biedt ook tal van voordelen waar u nog jarenlang van kunt genieten:

  • Een luxe veranda is niet zomaar een overkapping, het is een verlengstuk van uw huis waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of het nu regent, waait of sneeuwt, met een luxe veranda zit u altijd droog en beschut. 
  • Daarnaast biedt een veranda ook extra ruimte, wat ideaal is als u bijvoorbeeld een feestje geeft of gewoon heerlijk wilt ontspannen. 
  • Een luxe veranda is ook nog eens een slimme investering in uw huis, omdat het de waarde van uw woning verhoogt.

Geheel op maat gemaakt

Het is erg belangrijk dat uw luxe veranda perfect bij uw tuin en huis past. Daarom maken wij uw nieuwe veranda geheel op maat. Van het type materiaal tot de kleinste details: uw nieuwe veranda wordt geheel naar wens gemaakt. Gaat u voor een veranda van eikenhout? Of juist een vervaardigd uit larikshout? We kijken samen met u wat het beste bij uw situatie en wensen past.

de binnenkant van een luxe tuinkamer, op maat gemaakt door Opjekt

Creëer de veranda van uw dromen

Er zijn veel verschillende opties waar u uit kunt kiezen voor uw luxe veranda. Kiest u voor een veranda met een moderne uitstraling? Of juist een landelijke veranda? Samen met u creëren wij de veranda die perfect bij uw woning en stijl past.

Een luxe veranda kunt u helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u kiezen voor extra opties, zoals verlichting, verwarming en zonnepanelen. Hierdoor kunt u nog langer genieten van uw luxe veranda en wordt het een plek waar u het hele jaar door wilt zijn.

Ga voor een veranda van de beste materialen

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe veranda. Daarom realiseren wij uw veranda met de beste en meest duurzame materialen. Ons kwalitatieve hout is afkomstig uit bossen die duurzaam beheerd worden. Het hout is met name vervaardigd uit douglas-, lariks- of eiken. De overige materialen waar wij mee werken kiezen we op basis van kwaliteit, duurzaamheid en authentieke uitstraling.

Ook de trend met thermisch gemodificeerde gevelbekleding is bij ons zichtbaar. Door veel gebruik te maken van deze gevelbekleding kunnen wij ook de kwaliteit van de bouwwerken naar een hoger niveau tillen. 

Koop uw luxe veranda bij Opjekt

Wilt u graag een luxe veranda aanschaffen die perfect bij uw woning en stijl past? Laat uw nieuwe veranda dan door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Van het unieke design tot de oplevering: wij bieden complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee!

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader