Luxe tuinkantoor

Wilt u ontspannen werken in een rustige omgeving? Tover uw tuin dan om in een luxe werkplek met een tuinkantoor., of praktijkruimte. In een tuinkantoor werkt u thuis, maar heeft u toch uw eigen werkplek buiten uw huis. Vertel ons hoe u uw ideale tuinkantoor voor u ziet en wij realiseren het geheel op maat!

Gerealiseerde projecten

Atelier te Emmeloord

Praktijkruimte te Langbroek

Tuinkantoor Nijmegen

Waarom een werkplek in de tuin realiseren?

Een luxe tuinkantoor is een prachtige aanvulling op uw huis en biedt u een persoonlijke ruimte waar u kunt werken, studeren of creatief bezig kunt zijn. Het is een perfecte oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een eigen kantoorruimte, maar geen extra kamer in huis heeft.

De voordelen van een tuinkantoor

  • Een tuinkantoor biedt u de mogelijkheid om te werken in een rustige en inspirerende omgeving. In vergelijking met een kantoor aan huis, waar u vaak wordt afgeleid door huishoudelijke taken en familieleden, biedt een luxe tuinkantoor u een persoonlijke ruimte waar u zich kunt concentreren op uw werk.
  • Een luxe tuinkantoor is een investering in uw huis en uw toekomst. Het is een toegevoegde waarde aan uw eigendom en kan u helpen om uw huis sneller te verkopen als u besluit te verhuizen. 
  • Een tuinkantoor hoeft niet natuurlijk niet alleen gebruikt te worden om in te werken. U kunt uw tuinkantoor ook gebruiken als een extra gastenverblijf of ontspanningsruimte.
luxe tuinkantoor op maat gemaakt door Opjekt

Geheel op maat gemaakt

Onze luxe tuinkantoren zijn ontworpen om aan al uw wensen en behoeften te voldoen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken om een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel aantrekkelijke uitstraling heeft.

Tot in de details

Een tuinkantoor moet natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien. Vertel ons hoe u graag wilt genieten in uw nieuwe tuinkantoor en wij regelen alles voor u. Of u nu een houtkachel wil om heerlijk bij op te warmen tijdens het werken, of juist uw eigen energie wil opwekken met zonnepanelen: wij regelen en installeren het voor u.

Koop uw tuinkantoor bij Opjekt

Kunt u niet wachten om in de rust van uw eigen tuin te werken? Laat dan uw tuinkantoor door ons ontwerpen en realiseren. We bieden u de mogelijkheid om een luxe tuinkantoor te laten maken waar u zich goed kunt concentreren en ontspannen kunt werken. Vul ons formulier in en begin met dromen over het perfecte tuinkantoor. Van het unieke design tot de oplevering: u kunt uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0318-200123 of mail naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee!

Øpjekt Luxe Houtbouw
4.9
Based on 12 reviews
powered by Google
Jan BurgersJan Burgers
10:48 11 Mar 23
Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer, dan is opjekt een uitstekende partner!!Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon ook fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant
Golfschool BeemsterGolfschool Beemster
10:41 06 Mar 23
Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat. Vakkundig werk, komen afspraken na, zijn netjes. Wij raden jullie aan iedereen aan.
Bart de FluiterBart de Fluiter
07:55 07 Dec 22
Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt – met een mooi resultaat tot gevolg. Van harte aanbevolen. Ook de laatste loodjes en kleine tegenvallers werden netjes en snel opgepakt. Die tegenvallers waren overigens goed te overzien. Elk project heeft immers wel eens moment dat een foutje leidt tot extra werk en extra aandacht. Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team.
Barney EbbitsBarney Ebbits
13:09 25 Sep 22
De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerst moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen, overleg altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken worden nagekomen.Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die ik iedereen kan aanraden
Denise Van WierenDenise Van Wieren
14:24 08 Nov 21
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuin kantoor/atelier staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg nog diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!
js_loader