Exclusieve bergruimte

Onze vakmensen hebben weer twee prachtige Opjekten mogen realiseren aan de Amstel. Een bijgebouw voor de installatie van het zwembad, incl. bergruimte, en een fietsenberging.

Ontworpen door ons eigen team, en compleet gerealiseerd. Aan elk detail is gedacht: Daglicht in de bergruimten, door de deuren te voorzien van glas; Geen zichtbare schroeven en/of spijkers in de gevelbekleding; Hoogwaardige gevelbekleding.

 Door het contrast van de blanke en zwarte gevelbekleding wordt het een speels geheel, zo zal het lichte hout nog verder vergrijzen voor een nog beter contrast!

Ook interesse in een schuur/bijgebouw op maat?

Wilt u ook zo'n exclusieve bergruimte?

Laat dan uw bergruimte door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de bergruimte van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

Opjekt_Amstelveen_4

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Stibbe – Amstelveen

De mannen van Opjekt hebben prachtig kwalitatief individueel werk geleverd! De communicatie verliep vanaf het eerste moment in de ontwerpfase snel en met korte lijnen. Overleg was altijd positief en constructief. Planning klopt en afspraken werden nagekomen. Een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die in iedereen aan kan raden!