Luxe atelier in de polder

Net voor het einde van het jaar (2021) hebben we in de polder dit prachtige Atelier mogen realiseren. Voorzien van veel glas, en een geweldig uitzicht de perfecte plek om werk en privé te combineren!

Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige materialen kan de opdrachtgever jarenlang genieten van hun buitenverblijf! In het ontwerp is gekozen voor een strak design, maar door de natuurlijk te combineren met de strakke materialen vormt dit een unieke combinatie!

Ook interesse in een buitenverblijf/Atelier op maat? Wij denken graag met u mee!

Review van de opdrachtgevers:

Fam. van Wieren – Emmeloord

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik heb nu een prachtig tuinkantoor/atelier/gastenverblijf staan, naar gezamenlijk ontwerp van Opjekt en onszelf, en gebouwd volgens een nette realistische planning met kwalitatief hoogwaardige materialen. De communicatie over en weer was ook prima, en tijdens de bouw hebben we in overleg diverse punten verbeterd en toegevoegd. Ik zou Opjekt zeker aanbevelen!

Wilt u ook zo'n luxe atelier?

Laat dan uw atelier door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons het atelier van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

een luxe tuinkantoor van binnen, op maat gemaakt door Opjekt