Luxe aanbouw

Trots op dit resultaat! Onze vakmannen hebben deze prachtige uitbouw gerealiseerd in Heerhugowaard, waarna het vervolgens is afgebouwd door de interieur bouwer. Al met al is het een plaatje geworden! De uitbouw is circa 60m2, compleet geïsoleerd volgens Rc-normen nieuwbouw. Ook is het verblijf voorzien van alle voorzieningen.

Zo kan het worden verwarmd door middel van de houtkachel die een centrale plek heeft in het verblijf. Voor de warme zomerdagen is een airconditioning geplaatst, zodat ook dan het zeer aangenaam blijft.

De ruimte zal gebruik worden voor meerder doeleinden, om te relaxen, om klanten te ontvangen en als werkruimte. Zo is het geschikt voor meerdere functies. De buitenzijde van het verblijf is in stijl met de woning, met de uitzondering dat er wel een moderne twist aan is gegeven. Dit komt door de grote stalen puien die aan twee zijden van het verblijf zitten.

Ook interesse in een buitenverblijf of aanbouw aal huis? 

Review van de opdrachtgevers:

Fam. van der Weijden – Heerhugowaard

Wat een super bedrijf! Heel blij met het resultaat! Vakkundig werk, komen afspraken na en zijn netjes. Wij bevelen jullie aan iedereen aan! 

Wilt u ook zo'n luxe aanbouw?

Laat dan uw aanbouw door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de aanbouw van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

20230530-IMG_4385-HDR-2-1