Moderne tuinkamer

Onze vakmannen hebben weer prachtig werk geleverd met het realiseren van deze unieke tuinkamer! Helemaal op maat ontworpen en gerealiseerd voor deze opdrachtgever in Veenendaal

Door gebruik te maken van een glazen schuifwand op maat, kan deze tuinkamer zowel in de zomer als in de winter goed gebruikt worden! Door de infrarood panelen kan het goed verwarmd worden, zodat je het ook kan gebruiken als werkruimte. De betonvloer is voorzien van een krasvaste betoncire, voor een strak geheel.

De gevelbekleding zal in de loop van de tijd verder vergrijzen, waardoor het nog beter bij de bestaande woning gaat passen!

Review van de opdrachtgevers:

Fam. de Fluiter – Veenendaal

Fijne samenwerking gehad met het team van Opjekt, met een mooi resultaat tot gevolgd. Van harte aanbevolen! Ook de laatste loodjes en de kleine tegenvallers werden gelijk opgepakt. Die tegenvaller was overigens goed te overzien. Elk project heeft immers een moment dat een foutje leidt tot extra werk en aandacht. 

Conclusie: fijn team, prachtig resultaat. Heel blij mee en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen met dit team!

Wilt u ook zo'n moderne tuinkamer?

Laat dan uw tuinkamer door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de tuinkamer van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

binnenkant van een luxe tuinkantoor