Luxe tuinkamer in Leiderdorp

Luxe Tuinkamer • Moderne buitenkamer

Onlangs hebben we in Leiderdorp deze strakke tuinkamer mogen realiseren. Een heerlijke plek om te genieten van de rust met familie en vrienden. Doordat de tuinkamer volledig is geïsoleerd, is het tevens prima te gebruiken als werkruimte.

Ook interesse in een tuinkamer op maat? 

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Spijkerman – Leiderdorp

Wij hebben bij verschillende bedrijven offertes gevraagd voor een tuinkamer. Met de heren van Opjekt hadden we direct een goed gevoel. No nonsens en heel open. Na de eerste kennismaking kregen we een ontwerp wat goed paste bij onze wensen. De montage liep een week vertraging op, maar omdat daar op tijd en eerlijk over gecommuniceerd werd, hadden wij daar alle begrip voor. En op de afgesproken datum werd ook gestart. 

De mannen werken heel netjes en blijven constant in contact over de wensen. Tot slot blijven ze tot het echt klaar is. Men reed zelfs terug om de deuren opnieuw af te hangen. Dit bedrijf is een absolute aanrader. We zijn heel blij met het resultaat!

Wilt u ook zo'n luxe tuinkamer?

Laat dan uw tuinkamer door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de tuinkamer van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

houtbouw tuinkamer op maat gemaakt door Opjekt