Uniek tuinkantoor in Nijmegen

Luxe Tuinkantoor • Unieke werkruimte

We hebben in Nijmegen dit unieke kantoor mogen realiseren. Voorzien van veel glas, veel lichtinval, de perfecte plek om rustig te werken.

Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige materialen kan de opdrachtgever jarenlang genieten van hun tuinkantoor! In het ontwerp is optimaal gebruik gemaakt van de regels wat betreft vergunningsvrij bouwen, de belangrijkste wens van de opdrachtgever.

Ook interesse in een tuinkantoor op maat? Wij denken graag met u mee! 

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Van Pooije – Nijmegen

Opjekt heeft ons van een prachtig tuinkantoor voorzien. Ons idee werd na overleg omgezet in een ontwerp, dat vervolgens binnen afzienbare tijd werd geplaatst en door vakkundige mensen verder werd afgetimmerd. We zijn erg tevreden over het proces en eindresultaat

Wilt u ook zo'n luxe tuinkantoor?

Laat dan uw tuinkantoor door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons het tuinkantoor van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

een luxe tuinkantoor op maat gemaakt door Opjekt