Tuinkamer te Nijmegen

We hebben deze tuinkamer compleet gerealiseerd inclusief de diverse opties die erin verwerkt zijn, met onder andere:

  • Gevlinderde betonvloer op kleur (inclusief polijsten en impregneren)
  • Glazen schuifwand systemen (tochtdicht)
  • Stalen kozijnen, gepoedercoat in kleur
  • Lichtstraat, voorzien van warmtewerend glas
  • Houtkachel inclusief plaatsing
  • Electra installatie en montage

De constructie van deze tuinkamer is gemaakt van geschaafd douglas hout. De achterwand is voorzien van Essen gevelbekleding, om zo een warme sfeer te creëren. Tevens hebben we ook enkele lamellen toegevoegd, deze zijn niet te verstellen, maar geven wel extra sfeer in de tuinkamer. 

Wij klussen nog even door, maar hou deze pagina in de gaten voor meer updates!

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Jacobs – Nijmegen

Opjekt Houtbouw geeft voor ons een fantastische tuinkamer gebouwd! Niet alleen is het eindresultaat prachtig, ik ben ook erg te spreken over het proces van het maken: van ontwerp tot oplevering. De medewerkers zijn deskundig en erg prettig om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en doen graag een stapje extra. Echt top!

Wilt u ook zo'n tuinkamer?

Laat dan uw tuinkamer door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de tuinkamer van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

2432x1523 6