Luxe tuinkantoor Utrecht

Een tuinkantoor midden in de stad. Het liefst met een groen dak. Nou, dat kan geregeld worden. Na wederom een uniek ontwerp van Richèl Lubbers Architecten zijn we aan de slag gegaan. Inmiddels is het opgeleverd, en wat is het mooi geworden! De eyecatcher is toch wel het grote raam wat veel licht creëert in het kantoor . De gevels zijn voorzien van verticale bekleding met een dubbele rhombus, wat strakke lijnen creëert in samenwerking met het dak.

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Smink – Utrecht

Opjekt heeft bij ons een tuinkantoor/schuur gebouwd dat wij door een architect hebben laten ontwerpen. De werkzaamheden zijn vlot, netjes en zonder gedoe uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Wilt u ook zo'n tuinkantoor?

Laat dan uw tuinkantoor door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons het tuinkantoor van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

luxe tuinkantoor op maat gerealiseerd door Opjekt