Luxe tuinhuis in Zeist

Jungle Lodge • Luxe tuinhuis

Een uniek buitenverblijf realiseren voor onze opdrachtgevers is heel gaaf! Na wederom een ontwerp van Richèl Lubbers Architecten hebben wij de afgelopen maanden deze Jungle Lodge gerealiseerd. Momenteel wordt nog de laatste hand gelegd aan het prachtige verblijf. Uniek is de houten bekleding wat voor een strak lijnenspel zorgt. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval, voor een ruimtelijk gevoel. Binnen is gekozen voor Bamboe als afwerking. Hierdoor moet er een jungle sfeer gecreëerd worden, wat later met beplanting benadrukt wordt.

Altijd mooi om van opdrachtgevers te horen hoe tevreden ze zijn! We hebben dit uniek buitenverblijf in Zeist mogen realiseren. Compleet! Van A tot Z. Dit verblijf is van alle gemakken voorzien. Zo is er vloerverwarming voor de winter, een airco voor de zomer, een toilet, en zelfs een bed hangend aan touwen. Door de grote schuifdeuren en het vlonder, wordt de belevenis in de zomer geweldig! We wensen de opdrachtgever veel plezier in hun unieke buitenverblijf!

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Thomassen – Zeist

Hele fijne aannemer, echt vakmensen, komen hun afspraken na en denken in alles mee. Ik beveel ze van harte aan. Ons nieuwe bijgebouw is prachtig geworden!