Recreatie / Mantelzorgwoning

Ontwerp en begeleiding:        ARD / AtelierRuimDenkers

Bouw en uitvoering:                 Opjekt Luxe Houtbouw

Deze mooie houten woning is nagenoeg gereed! Ondanks de ruimtelijke (beperkende) randvoorwaarden door de recreatiebestemming op deze plek is het een heerlijk ruime woning geworden. Momenteel worden de laaste puntjes nog op de i gezet, dan kan snel het eindresultaat volgen!

Ook interesse in een luxe, maatwerk woning op maat? 

Van A tot Z gerealiseerd

Deze woning is compleet van A tot Z door ons team gerealiseerd. Vanaf het grondwerk tot het schilderwerk aan toe. De woning bevat de volgende zaken: 

  • Open keuken met leefruimte, in één geschakeld met de open vide en gang
  • 2 slaapkamers v.z.v. 2 persoonsbedden en kastenwanden voor extra opslag.
  • 2 badkamers, waarvan er 1 geschakeld is aan een slaapkamer
  • Toilet
  • Technische ruimte (ca 1×1,5 meter)
  • Wasruimte (ca. 1×1 meter)
  • Trapkast
  • Berging aan de achterzijde (alleen vanuit buiten te bereiken) ca 3×1,3 meter

Verder is de woning volledig voorzien van infrarood vloerverwarming, Fresh-R ventilatiesystemen, waterbesparende douches en 12 zonnepanelen. Op deze manier proberen we ook onze opdrachtgevers te ontzorgen in de toekomst. 

Aan de buitenzijde hebben we het geheel afgemaakt met een vlonder, in exact dezelfde breedte als de geveldelen, zodat het mooi doorloopt in het vlonder. Ook fungeert de ruimte onder het vlonder als extra bufferzone voor regenwater. Op deze manier proberen we de woning zo droog mogelijk te houden.

Review van de opdrachtgevers:

Architecht:
ARD/AtelierRuimDenkers  – Schiedam
 

We hebben als ontwerpende partij met onze opdrachtgever de handen ineengeslagen met Øpjekt Luxe Houtbouw om het ontwerp voor een maatwerk luxe vakantiewoning te realiseren. De intensieve samenwerking met Opjekt liep meer dan gesmeerd. Dat heeft tot grote meerwaarde geleid, namelijk een fantastisch mooie realisatie. Tot in de puntjes vakkundig, precies en snel gemaakt. Op alle fronten werd meegedacht om tot het beste resultaat te komen. Op naar meer!