Moderne tuinkamer Rotterdam

We zij bezig om deze prachtige tuinkamer mogen realiseren in Rotterdam-Nesselande! Deze overkapping is door ons ontworpen en wordt gerealiseerd door een aantal gepassioneerde vakmensen!

Afmetingen zijn: 8,30 x 3,55 meter 

  • Loungegedeelte, ingericht met houtkachel en Frake gevelbekleding
  • Extra bergruimte voor tuingereedschap
  • Welness, door middel van een buitendouche een sauna
  • Hoogwaardig gemodificeerde gevelbekelding

Ook interesse in een overkapping op maat? 

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Houkes – Rotterdam

In onze zoektocht naar een houtbouw bedrijf gespecialiseerd in tuinkamers, kwamen wij uiteindelijk uit bij Opjekt Houtbouw. In eerste instantie vonden wij het best spannend  om in zee te gaan met een voor ons nog onbekende partij, maar een blik op hen website en een prettig kennismakingsgesprek aan huis gaf ons direct een goed gevoel.

Deze spanning was achteraf volledig ongegrond. Het Opjekt team heeft op hele professionele wijze een prachtige tuinkamer gerealiseerd. Ze hebben ons van A tot Z ontzorgd en ons bij elke stap betrokken. Al met al zijn we enorm tevreden over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat!

Wilt u ook zo'n moderne tuinkamer?

Laat dan uw tuinkamer door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de tuinkamer van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

Opjekt_Rotterdam (5)