Unieke luxe tuinkamer

Dit exclusieve buitenverblijf is de basis van rust en ontspanning. Omgeven door groen, genietend van een hapje en een drankje, is dit de plek om echt tot rust te komen! De wens van de opdrachtgever was om de aanbouw door te laten lopen vanuit de woning. Door dezelfde materialen te gebruiken, en de lijnen van de woning door te laten lopen, is dat zeker gelukt!

Deze unieke tuinkamer heeft een glazen schuifwand van maar liefst 5,8 meter, waardoor je veel lichtval hebt. Verder beschikt het over een bergruimte van ca 9m2. Het gebouw is vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals gemodificeerd Frake, Rockpanel en Eternit platen. Zo wordt ook het onderhoud minimaal.

Review van de opdrachtgevers:

Fam. Burgers – Omgeving Arnhem

Zoek je een betrouwbare, vakkundige en creatief meedenkende aannemer? Dan is Opjekt een uitstekende partner. Afspraak is afspraak, no nonsens en gewoon erg fijne mensen waarmee het werk gedaan wordt, kortom wij zijn een zeer tevreden klant!

Wilt u ook zo'n luxe tuinkamer?

Laat dan uw tuinkamer door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de tuinkamer van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

luxe buitenverblijf geheel op maat gemaakt door Opjekt