Schuur met overkapping

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten! We hebben deze exclusieve tuinkamer mogen realiseren in Hollandsche Rading. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit eiken, en gemodificeerde gevelbekleding, gaat deze tuinkamer met schuur jaren mee! Ook krijgt het daardoor de prachtige landelijke uitstraling!

Ook in de winter kan de opdrachtgever optimaal genieten, doordat het rondom voorzien is van schuifwanden. Zo haal je het gevoel van buiten naar binnen.

Ook interesse in een tuinkamer/veranda op maat?

Review van de opdrachtgevers:

Fam. De Jong – Hollandsche Rading

Het eerste contact voelde al goed en gaf ons vertrouwen. Er is goed meegedacht over het ontwerp en de uitvoering verliep vervolgens vlekkeloos. Er werd duidelijk gecommuniceerd en afspraken werden allemaal nagekomen. Wij genieten inmiddels volop van onze nieuwe schuur/tuinkamer. We krijgen regelmatig complimenten over het eindresultaat. We zijn er erg blij mee!

Wilt u ook zo'n schuur?

Laat dan uw schuur door ons ontwerpen en realiseren. Vul ons formulier in en voor u het weet creëert u samen met ons de schuur van uw dromen. Van het unieke design tot de oplevering: u kan uitgaan van complete verzorging. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0318-200123 of te mailen naar info@opjekt.nl. We denken graag met u mee over constructies, verbindingen, materiaal en mogelijkheden.

luxe veranda van binnen die op maat is gemaakt door Opjekt